divendres, 8 d’abril del 2016

FORMACIÓ EN DESPROGRAMACIÓ BIOLÒGICA


 FORMACIÓ EN DESPROGRAMACIÓ BIOLÒGICA


 ¿T’AGRADARIA aprendre la teràpia biològica amb més projecció de futur en aquest moment? Curs de Formació en Desprogramació Biològica per introduir-te, explorar i practicar la Desprogramació Biològica com un model de canvi en la teva vida.

 QUÉ ES LA DESPROGRAMACIÓ BIOLÒGICA?
Avui sabem que tota dolència, sigui física o mental té un origen emocional. Consisteix en trobar el sentit Biològic que provoca el malestar i el conflicte emocional que hi ha darrera d’aquest. La veritable resposta a aquesta dolència la trobarem en el nostre inconscient. Es per això que davant de una situació que ens desestabilitza, el inconscient ens envia símptomes de diverses formes: malestar, malaltia o dolor físic o emocional i bloquejos. Es així com el inconscient ens protegeix emocionalment, ja que a nivell conscient posem la nostre atenció en el símptoma y no en la causa de la emoció. Al fer conscient y alliberar la emoció oculta, el malestar remet i el cos sana.

 OBJECTIUS Aquest curs es centra en els conceptes basics sobre la Desprogramació Biològica i el funcionament del inconscient. Amb aquesta finalitat es realitza un complet i profund treball sobre cada participant per a comprendre, a través de la experiència el funcionament del inconscient humà per a activar tots els recursos reals i potenciar de que disposa cada persona. Quan ens fem conscients dels programes que ens causen les dificultats, els bloquejos o les malalties, aquests perden la força i s’alliberen.

 FORMACIÓ DIRIGIDA A Persones que desitgen o necessiten viure un procés de sanació i desenvolupament personal, resoldre conflictes o descobrir el seu potencial per estar més en coherència amb la seva vida. Aquests recursos també son útils professionalment, professions vinculades a l’ajuda de les persones, per a la organització i eficàcia en el funcionament de grups i equips humans, coaches, mediadors familiars, etc.

 METODOLOGÍA Classes magistrals, presencials i practiques amb els assistents.

 DURADA: Sis mesos,. Tots els dilluns  de les 17h. a les 20h. 1º dia el 2 de Maig  PREU 150 €/mes
                   (Agost vacances)

 CONTINGUT
  Introducció i presentació del curs
  Bases fonamentals de la Desprogramació Biològica
  Cervell triu i evolució de la ment
  Desig, emoció i tipus de emocions
 Cervell conscient i inconscient
 Sentit biològic de malalties i bloquejos
 Conflicte de diagnòstic
 Fases de la malaltia INTEGRA-T
 Mini Máxi Esquizofrènia
 L’ordre familiar
 El transgeneracional
 El projecte-sentit
 La vida intrauterina
 La línia de vida
 Pressuposicions de la PNL