dimecres, 28 de setembre de 2016

1º CURS D'ARQUETIPS DE SANACIÓ


1º CURS D'ARQUETIPS DE SANACIÒ

Imatge inserida 1
Un arquetip és l’essència, la forma energètica de quelcom.

Els  Arquetips son còsmics i transcendentals: son una part del procés de la Creació. 

Tot l’Organisme, Cos, Ment i Esperit tenen formes arquetípiques originals i perfectes en l’etèric, a través dels arquetips aprendràs a sentir i corregir tot el ser.

La tècnica es fonamenta en la geometria sagrada,  molts arquetips son figures geomètriques. L’Arquetip ens permet EVALUAR d’una manera ràpida i directa. Així podràs veure on és la malaltia i la seva correcció, al produir-se un canvi arquetípic.

En aquest curs aprendràs que el Canal de Sanació o Sanador pot senti l’energia amb les mans, detectar i modificar les formes arquetípiques incorrectes. Mitjançant aquest mètode pot tractar-se qualsevol malaltia si no és Karmàtica,i si ho és, es dona ajut.

Aprendràs com canalitzar l’energia pel Chakra Corona i el Chackra Arrel en forma de columna de Llum.

A través d’aquesta tècnica es possible alliberar i equilibrar traumes d’infància i connectar a la persona amb la seva missió en la vida, despertant memòries i ajudant a l’apertura de consciència. Els traumes no alliberats actuen como bloquejos, pors, inseguretats, ansietat o rígides enfront al procés de vida, sempre canviant i sorprenent. Moltes vegades pot arribar a afectar al cos físic en forma de malalties o dolor.

Amb el Curs d’Arquetips podràs ajudar a desbloquejar les pors que  impedeixen, als esessers humans, evolucionar en la vida. Així mateix podràs comprovar la disfunció de qualsevol òrgan i corregir-lo, com diverses funcions del metabolisme, el sistema nerviós o el sistema immunològic.

Aprendràs l’arquetip per animes desencarnades, que encara no han trobat el seu camí i si esqueden a l’Aura poden portar molts problemes, obstacles, depressió i fins i tot malaltia.

També aprendràs com poder netejar l’energia etèrica de les cases, cotxes, objectes...

Faré també una explicació dels Chakras, del seus funcionaments,els seus colors, el perquè és tant important tenir-los ben alineats i a saber mesurar cada Chackra.

La Sanació és un do que tot humà posseeix en potencia i que pot desenvolupar, tota persona pot sanar sigui terapeuta o no, serveix pera tothom .

“Conèixer i treballar els Arquetips és una Iniciació i una Obertura de Consciència.”
És un acte d’Amor Incondicional!!


Curs impartit per:Vanesa Hernández

22 d'octubre de les 10h. a les 14 i de les 16h. a les 20h.
23 d'octubre de les 10h. a les14h.
Places limitades. Confirmar assistència.
Telèfon de contacte:  629 579 729